Om oss

Minding Minds formidler undervisning, foredrag, kurs, veiledning og behandling. Vi skreddersyr undervisningsopplegg og foredrag.

Psykologspesialist Kari Lossius har arbeidet som psykolog i mer enn 30 år. Hun har i denne perioden arbeidet som terapeut, forsker og leder. Kari har jobbet med rusproblematikk siden 1986. Parallelt med dette har hun vært veileder på universitetet fra 1994 og terapeut ved helsetjenesten UiB.

Kari Lossius har vært spesialist i klinisk psykologi siden 1989 og er medforfatter av flere bøker innen emneområdene psykologi, rus og behandling. I tillegg har hun skrevet flere fagartikler og kronikker.

Lossius er en flittig brukt foredragsholder, både nasjonalt og internasjonalt.


Rebekka Lossius er utdannet psykolog og har jobbet mest med ungdom og unge voksne. Hun jobber som pedagogisk rådgiver hos PPT på Askøy, og tar i mot klienter i sentrum på ettermiddag/kveld.


Psykolog/PhD Jøri G. Horverak er utdannet ved Universitetet i Bergen, og med doktorgrad innen organisasjonspsykologi fra 2012.

Jøri har betydelig arbeidserfaring innen de to fagfeltene klinisk psykologi/terapi og organisasjonspsykologi. Hun jobber i dag både med terapi og organisasjonsrelaterte oppgaver som leder-, medarbeider-, og organisasjonsutvikling, varsling og konfliktsaker, samt krisehåndtering og psykologisk oppfølging under og etter hendelser.

%d bloggere liker dette: